קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

אספרגוס מאודה ברוטב הולנדז

אספרגוס מאודה ברוטב הולנדז
אספרגוס מאודה עם רוטב הולנדז יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי אספרגוס, חמאה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אספרגוס עם רוטב הולנדז, אספרגוס עם רוטב הולנדז כתום, ו אספרגוס עם רוטב הולנדז טבעוני.

הוראות

1
הכן את האספרגוס: לשבור את הקצוות הקשים עם האצבעות שלך. לכופף את חניתות אספרגוס ליד הסוף והם ישברו באופן טבעי שבו החנית היא כבר לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
לקבלת מצגת אלגנטית של חניתות, להשתמש מקלף ירקות לקלף שכבה דקה מאוד של העור החיצוני של התחתון שני עד שלושה סנטימטרים של חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
הכן מחבת גדולה, רדודה (עם כיסוי) עם סנטימטר וחצי של מים מתלה ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הכן את רוטב הולנדז: להמס את החמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
שים את החלמונים, מיץ לימון, מלח קאיין לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים את הביצים במשך 20-30 שניות במהירות בינונית עד בינונית גבוהה עד בינונית עד בהיר יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הפעל בלנדר למטה להגדרה הנמוכה ביותר וטפטוף איטי בחמאה המומסת החמה בעוד הבלנדר הולך. המשך להתמזג במשך כמה שניות לאחר כל החמאה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר מלח או מיץ לימון במידת הצורך. להתחמם בזמן שאתה מהביל את האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
קיטור האספרגוס: להביא את המים במחבת מהביל שלך לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את האספרגוס על המדף מהביל. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
11
קיטור במשך 3 עד 5 דקות, עד רך, אבל עדיין קצת פריך, בהחלט לא רגשני. העיתוי תלוי בעובי של חניתות האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מגישים: לשרת, צלחת האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
13
יוצקים רוטב הולנדז עליהם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז