קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים

אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים
אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 540 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בס ים, צמרות שומר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון אספרגוס & דגים מבושלים פאן, אחד פאן לימון עוף עם אספרגוס, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קבל מחבת גדולה באמת, או 2 קטנים יותר, על החום ולהוסיף גוש של שמן זית. להבקיע את העור של פילה הדגים שלך בכל רחבי, על 1/2 אינץ עמוק, ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את פילה הדגים במחבת, צד העור למטה, עם זרועות הדיונון.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את הצדפות. הפעל את הסכין שלך למטה 1 צד של כל דיונון כדי לפתוח אותם, ואז במהירות ובקלות להבקיע את החלק הפנימי בצורה חוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הנח אותם במחבת, הבקיע צד למטה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את האספרגוס בעדינות לנער את המחבת. מבשלים כמה דקות, ואז הופכים הכל ומבשלים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים מעל קצות הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
אתה זה ששולט במחבת, אז אם משהו נראה מבושל, תוציא אותו ותשמור עליו חם. אל תראה דברים נשרפים! כאשר לדגים יש עור פריך, הצדפות הן בצבע חום זהוב עם קצוות מקורמלים והדיונון התכרבל והוא חרוך יפה, להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיונוןדיונון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שים את הדיונון על קרש חיתוך בערך לחתוך אותו לחתיכות בזווית, ואז לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הנח את פילה הדגים על כל צלחת. לזרוק את האספרגוס, צדפות ודיונון עם חצי צ ' ילה, טפטוף טוב של שמן זית כתית מעולה באיכות טובה ומיץ לימון. עונה קלות ומערבבים יחד. לחלק על גבי דגים מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
דיונוןדיונון
10
מפזרים עם שאר קצוצים צ ' ילה ואת צמרות שומר, טפטוף עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות