אספרגוס מוכה בירה עם איולי שום
אספרגוס מוכה בירה עם איולי שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לימון גרידת, פלפל קאיין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-21 דקות. נסו פטריות מוכות בירה עם איולי שום, עוף מוכה בירה עם איולי ענבר, ו בירה מוכה מטוגן עמוק צ'יפס עם איולי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רדודה, להשרות אספרגוס בחמאה 12 עד 24 שעות.
הסר מן החמאה, אבל לא לשטוף.
בקערה גדולה, לשלב היטב את חלמונים ביצה, בירה, קמח, קמח תירס, מלח, פלפל קאיין ופלפל שחור. בסיר צדדי עמוק גדול, שמן חום עד 350 מעלות F. בינתיים, בקערה נקייה גדולה עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוכה לתערובת הבלילה. לטבול חניתות, 1 בכל פעם לתוך הבלילה, ואז בזהירות שכב בשמן. אין במחבת צפיפות. מטגנים בקבוצות, במידת צורך. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות, הופכים את החניתות עם מלקחיים כדי להבטיח אפילו בישול.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים היטב. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.