אספרגוס מטוגן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פאן אספרגוס מטוגן, אספרגוס מטוגן, ו מערבבים אספרגוס מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא על 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים כ -3 דקות.
מחממים מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת כבדה גדולה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מקציפים את הביצה בקערה קטנה, ומניחים את פירורי הקרקר בקערה נפרדת.
טובלים את חתיכות האספרגוס לתוך הביצה, ולאחר מכן מעיל עם פירורי קרקר. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. פונה לעתים קרובות אפילו לבישול. אם הם משחימים מהר מדי, להפחית את החום קצת.
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת לפני ההגשה.