אספרגוס מטוגן ברוטב חרדל קריאולי
אספרגוס מטוגן עם רוטב חרדל קריאולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 148 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, מיץ לימון, תיבול cajun, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם סרטן וחרדל קריאולי, נקניקיות ושרימפס עם רוטב חרדל קריאולי, ו שפמנון מטוגן של רוק עם רוטב טרטר קריאולי.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. יש לשטוף אספרגוס עם מים, ולהשאיר לח.
מניחים קמח בשקית פלסטיק resealable; להוסיף אספרגוס, חותם לנער מעיל.
בצלחת רדודה, לטאטא יחד חלב חמאה, ביצה ורוטב חם. בצלחת רדודה נוספת, לשלב תערובת קמח תירס ותבלינים Cajun. אספרגוס לטבול בתערובת חלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
בתנור הולנדי גדול, יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ'.
חום שמן על חום בינוני; על 360 מעלות F.
אספרגוס מטגנים בקבוצות במשך 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם רוטב חרדל קריאולי.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. כיסוי וצינה.