אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות
אספרגוס עטוף הבלעדית עם טנג'רין Beurre Blanc עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 347 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פילה פלאונדר, אספרגוס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
מברשת 13 על ידי 9 אינץ מחבת צלייה עם כמה חמאה מומסת, ואז מפזרים שאלוט ו גרידה במחבת.
לקצץ אספרגוס כ 7 אינץ 'ארוך, ואז לקלף חניתות החל מ 2 אינץ' מתחת לקצה של כל אחד.
מסדרים פילה דגים, הצדדים עור למעלה, על משטח עבודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
שכב 5 או 6 אספרגוס בניצב על פני פילה 1 לעטוף דגים סביבם כדי לעשות חבילה. חזור עם שאריות פילה ואספרגוס.
העברת חבילות, צדי התפר למטה, כדי צליית מחבת ומברשת דגים עם הנותרים חמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך ואספרגוס הוא פריך במכרז, על 20 דקות.
מרתיחים מיץ מנדרינה עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד מופחת על 2 כפות, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, ואז לטאטא 1 כף חמאה, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את החמאה שנותרה, 1 כף בכל פעם, מטילים כל הזמן, מוסיפים כל פיסה לפני הקודמת נמסה לחלוטין, ומרימים מחבת מחום מדי פעם לתערובת קרירה.
הסר מהחום ומערבבים במלח, קאיין, ומיץ לימון.
להעביר דגים עם מרית מחוררת למגש ומיצים במחבת מילואים. מכסים דגים בנייר כסף. להשליך גרידה, ואז לשפוך מיצי מחבת לתוך מחבת 10 אינץ ' ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת על 2 כפות, על 2 דקות. בהדרגה להקציף לתוך beurre blanc.
כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר, ולאחר מכן רוטב כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.