קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות
אספרגוס עטוף הבלעדית עם טנג'רין Beurre Blanc עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 347 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פילה פלאונדר, אספרגוס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברשת 13 על ידי 9 אינץ מחבת צלייה עם כמה חמאה מומסת, ואז מפזרים שאלוט ו גרידה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
לקצץ אספרגוס כ 7 אינץ 'ארוך, ואז לקלף חניתות החל מ 2 אינץ' מתחת לקצה של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מסדרים פילה דגים, הצדדים עור למעלה, על משטח עבודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגיםפילה דגים
5
שכב 5 או 6 אספרגוס בניצב על פני פילה 1 לעטוף דגים סביבם כדי לעשות חבילה. חזור עם שאריות פילה ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
העברת חבילות, צדי התפר למטה, כדי צליית מחבת ומברשת דגים עם הנותרים חמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך ואספרגוס הוא פריך במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מרתיחים מיץ מנדרינה עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד מופחת על 2 כפות, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, ואז לטאטא 1 כף חמאה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה שנותרה, 1 כף בכל פעם, מטילים כל הזמן, מוסיפים כל פיסה לפני הקודמת נמסה לחלוטין, ומרימים מחבת מחום מדי פעם לתערובת קרירה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומערבבים במלח, קאיין, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
להעביר דגים עם מרית מחוררת למגש ומיצים במחבת מילואים. מכסים דגים בנייר כסף. להשליך גרידה, ואז לשפוך מיצי מחבת לתוך מחבת 10 אינץ ' ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת על 2 כפות, על 2 דקות. בהדרגה להקציף לתוך beurre blanc.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר, ולאחר מכן רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.