אספרגוס עם ויניגרט פרמיגיאנו-רג'יאנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו אספרגוס עם ויניגרט פרמיגיאנו-רג'יאנו. מתאים ל-2 ומחירו 2 מנות.59 דולר למנה. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם פרמיגיאנו-רג'יאנו, שמן זית, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו די טובה. נסו אספרגוס אפוי עם מתכון פרמיגיאנו-רג'יאנו, קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גולמי וסלט אנדיב עם פרמיגיאנו-רג'יאנו מגולח, ו מינסטרונה עם פרמיגיאנו-רג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. הגדר קערה של מי קרח מומלחים היטב.
מניחים את האספרגוס הקצוץ במים הרותחים ונותנים למים לחזור לרתיחה מתגלגלת.
מוציאים אספרגוס מהמים הרותחים וצוללים מיד למי הקרח.
מוציאים ממי הקרח, מייבשים ושומרים.
בקערה קטנה משלבים את שמן הזית, חומץ היין האדום ופרמיגיאנו-רג ' יאנו. מתבלים במלח. זורקים את האספרגוס לוויניגרט. מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים את הביצה המתפוררת לבן וצהוב.