קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

אספרגוס עם רוטב חריף-מעושן

אספרגוס עם רוטב חריף-מעושן
אספרגוס עם רוטב חריף-מעושן הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 145 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, צלפים, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט עדשים תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עם חרדל חריף-רוטב לימון, ארטישוק בגריל ורוטב טבילת עשן חריף, ו מרק אספרגוס חריף.

הוראות

1
בסיר גדול של מים על חום בינוני, מוסיפים את חניתות אספרגוס וקיטור עד בקושי מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולהניח בצד.
1
שימו את החלמונים בקערה קטנה ושברו אותם במזלג עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את החרדל, מיץ לימון, חומץ, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
טפטוף בשמן הזית, תוך לטאטא, כדי להפוך את רוטב שמנת. מסדרים את האספרגוס על צלחות הגשה. קוצצים את חלבוני הביצה ומפזרים אותם על האספרגוס יחד עם גרידת לימון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גרידת לימוןגרידת לימון
אספרגוסאספרגוס
שמן זיתשמן זית
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
טפטוף עם הרוטב העליון עם פלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
5
מגישים חם, טמפרטורת החדר או מקורר.
6
להטיל את הביצים בשכבה אחת בסיר גדול. מכסים במים קרים על ידי לפחות 1 אינץ'. להביא רתיחה על אש נמוכה ומבשלים 1 דקה. מכסים במכסה, מכבים את החום, ומאפשרים לביצים לשבת במשך 15 דקות. יש לשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב