אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם רוטב שילו
אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם שיילות ויניגרט נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 153 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס דק, גבינת פרמזן, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו סלט ארוגולה עם שיילו ויניגרט וקרוסטיני, פארו, רימון, & סלט ארוגולה עם שאלוט ויניגרט + בגידה, ו סלט עשבי גינה עם רוטב שיילו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות ו rewhisk לפני השימוש.מחממים תנור ל-400F.
מניחים חניתות אספרגוס על גיליון אפייה rimmed.
טפטוף 1/4 כוס ויניגרט מעל ולהפוך מעיל, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מפזרים מלח ופלפל. אספרגוס צלוי עד רק פריך במכרז, כ -12 דקות.
מערבבים ארוגולה, עירית, ואספרגוס בקערה גדולה.
מוסיף ויניגרט שנותר וזורק למעיל.
להעביר סלט לצלחת; מפזרים מלח, פלפל, וגבינה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.