אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר
אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 150 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, פנקטה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי, ו מורלים טריים ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
בואו תערובת לעמוד 30 דקות.
מחממים תנור ל 450°f. מבשלים פאבות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
ניקוז. יש לשטוף מתחת למים קרים.
להסיר ולהשליך את העור החיצוני של כל פול; להעביר favas לקערה בינונית.
מניחים אספרגוס על תבנית אפייה גדולה.
מפזרים מלח ופלפל. זרוק למעיל. אספרגוס צלוי עד רך כאשר פירסינג עם שיפוד, על 20 דקות.
בינתיים, לנקז פטריות לחתוך דק. Sauté pancetta בסיר מעל חום בינוני עד פריך, על 5 דקות.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן ופטריות פרוסות; sauté 2 דקות.
להוסיף תערובת שאלוט; מבשלים 2 דקות.
להוסיף פאבות ולזרוק לחום דרך. מערבבים ב קורנית. תערובת פווה פטריות העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים אספרגוס על מגש. למעלה עם תערובת fava פטריות ומגישים.