קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

אספרגוס קלוי עם פרושוטו & ביצה עלומה

אספרגוס קלוי עם פרושוטו & ביצה עלומה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? אספרגוס קלוי עם פרושוטו & ביצה עלומה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אספרגוס, פרושוטו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה, ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב, ו אספרגוס בגריל, פרושוטו, לחם מטוגן וביצה עלומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים אספרגוס בתבנית אפייה טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף prosciutto; לבשל, ערבוב, עד הזהב שניתנו, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מפזרים פרושוטו ושמן על אספרגוס. מתבלים בפלפל שחור וזורקים למעיל. צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. לזרוק ולחזור לתנור עד המשרד עדיין רך לנשוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
ממלאים סיר גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לשפוך חומץ וקורט של מלח. לפצח ביצה לתוך קערה ואז בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים. חזור עם שאר הביצים. ביצים Poach עד הלבנים הם המשרד חלמונים התעבו אבל הם לא קשה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, טבול על מגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים, ולאחר מכן להעביר צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
טפטוף אספרגוס עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
העברת אספרגוס צלחות, העליון עם ביצה עלומה קמצוץ של גרידת לימון. מתבלים בפלפל שחור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ביצה עלומהביצה עלומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות