אספרגוס, שרימפס ושמיר מעל פטוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס, שרימפס שמיר על פטוצ'יני. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לא סופג, מרק עוף, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה, סלט אספרגוס ושרימפס עם ויניגרט שמיר לימון, ו פטוצ'יני ו / סלמון מעושן ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
קוק פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה כדי doneness הרצוי.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח. מערבבים במיץ לימון ושמיר. תניח בצד.
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick או תנור הולנדי, מחממים שמן זית על חום בינוני עד חם.
להוסיף אספרגוס; לבשל ומערבבים 2 דקות.
הוסף שרימפס; לבשל ומערבבים 3 דקות יותר או עד שרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
מוסיפים פטוצ ' יני מבושל למחבת; לזרוק בעדינות מעיל.
מקשטים כל מנה עם טריז לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו