קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרסו וג'לי שוקולד

אספרסו וג'לי שוקולד
גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", " ג'לטין", "חצי שוקולד צ' יפס " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו אספרסו וג'לי שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים על מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, על 5 דקות. כפית את התערובת לתוך החלק התחתון של 6 כוסות אספרסו. להכניס למקרר עד סט, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
יוצקים 1/2 כוס מים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את הג ' לטין על גבי ומניחים בצד במשך 5 דקות עד מתרכך. בסיר קטן, לשלב עוד 1/2 כוס מים, סוכר, ואבקת אספרסו. מביאים לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את תערובת האספרסו על הג 'לטין ומקציפים עד שהג' לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
להקציף בליקר הקפה. להפריש להתקרר, כ -15 דקות. מצקת את תערובת הג ' לטין על שכבת השוקולד. להכניס למקרר עד סט, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
עבור קצפת: בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את הקרם במהירות בינונית עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הוניל ומכים עד שהקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
תן לג ' לי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מנה עם קצפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
GummiesGummies