אספרסו-עוגת אגוז
אספרסו-עוגת אגוז היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר חום, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ אספרסו שוקולד אגוזים, טורט אספרסו מייפל-אגוז, ו אספרסו בסיר פאדג אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול, ואבק עם 2 כפיות קמח.
מערבבים סוכר חום, אגוזי מלך, קינמון, ו 1 כפית גרגרי אספרסו בקערה קטנה.
מניחים את החמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל גבוה במשך 1 דקה או עד חמאה נמסה.
מוסיפים סוכר מגורען, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ביצים, מערבבים היטב. מערבבים יוגורט, וניל, סודה לשתייה, ומלח. כף קלה 1 1/3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
להוסיף קמח 2 כפיות אבקת אספרסו, ערבוב רק עד מעורבב (לא overstir).
מורחים מחצית הבלילה למחבת מוכנה, ומפזרים חצי מתערובת הסוכר החום. בזהירות להפיץ את הבלילה שנותרה על תערובת סוכר חום, ומפזרים תערובת סוכר חום הנותרים.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה תיל.