קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרסו עם פיסטוקים מסוכרים

אספרסו עם פיסטוקים מסוכרים
אספרסו Gelées עם פיסטוקים מסוכרים עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פיסטוקים, מים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רביעיית אספרסו Gelées, סלט גבינת פטה עם פיסטוקים מסוכרים עם דבש, ו עוגת לימון צהובה עם לימונים מסוכרים ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הציפוי
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קו גיליון עוגיות עם נייר קלף. בקערה, מערבבים את הסוכר המגורען עם המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הפיסטוקים ואת טורבינדו סוכר; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
מורחים את הפיסטוקים על גיליון העוגיות ואופים עד קריספ, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות.
7
הפוך את הציפוי
8
בקערת זכוכית קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את הסוכר לתוך האספרסו עד מומס. מערבבים את הג ' לטין עד מומס ויוצקים לתוך 4 כוסות אספרסו. מקררים את הג ' ל עד שנקבע למעלה, כ 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומצוננים עד שנקבע ביסודיות, לפחות 4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הפוך את הציפוי
10
בקערה, מערבבים את היוגורט עם הסוכר של הממתקים. מעל כל גלה עם מנה של יוגורט, מפזרים את הפיסטוקים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה