אספרסו עם פיסטוקים מסוכרים
אספרסו Gelées עם פיסטוקים מסוכרים עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פיסטוקים, מים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רביעיית אספרסו Gelées, סלט גבינת פטה עם פיסטוקים מסוכרים עם דבש, ו עוגת לימון צהובה עם לימונים מסוכרים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון עוגיות עם נייר קלף. בקערה, מערבבים את הסוכר המגורען עם המים החמים.
מוסיפים את הפיסטוקים ואת טורבינדו סוכר; מערבבים למעיל.
מורחים את הפיסטוקים על גיליון העוגיות ואופים עד קריספ, על 8 דקות.
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות.
בקערת זכוכית קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את הסוכר לתוך האספרסו עד מומס. מערבבים את הג ' לטין עד מומס ויוצקים לתוך 4 כוסות אספרסו. מקררים את הג ' ל עד שנקבע למעלה, כ 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומצוננים עד שנקבע ביסודיות, לפחות 4 שעות יותר.
בקערה, מערבבים את היוגורט עם הסוכר של הממתקים. מעל כל גלה עם מנה של יוגורט, מפזרים את הפיסטוקים מסוכרים ומגישים.