אספרסו קרמל לצוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אספרסו קרמל לצוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות וקנו סקופים נדיבים, גלידת vanillan פרימיום, מים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, קרמל תפוחים צף, ו גלידת מקיאטו קרמל לצוף (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל סוכר מגורען בסיר יבש 2-3 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד סוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
הסר מן החום בזהירות להוסיף 1 כוס מים (קרמל יהיה להקשיח קיטור קיטור במרץ). מבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מוסיפים אבקת אספרסו ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את מי הכוס הנותרים וקוביות הקרח ומערבבים עד שהאספרסו יתקרר. זרוק כל קוביות קרח לא מלוטשות.
Beat שמנת עם ממתקים סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. מחלקים גלידה בין 4 (8-אונקיה) כוסות, ואז לשפוך 1/2 כוס אספרסו על כל מנה העליון עם קצפת, אגוזים, שוקולד.
* זמין ברוב הסופרמרקטים ואת
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).