קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות13
ציון בריאות1
מגזין

אספרסו קרפים

אספרסו קרפים
אספרסו קרפים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-13 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אספרסו ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים חלב, מים, חמאה מומסת וביצים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב ומעבדים עד לקבלת חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים מחבת 8 אינץ ' קרפ קרפ או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשלים 30 שניות או עד המרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'