קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר

אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר
המתכון אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לך לחנות ותביא אספרסו קרפים, גלידת קפה, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב חצי וחצי ודבש בסיר קטן על חום בינוני; לבשל 3 דקות או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
מקפלים כל קרפ לשניים; מקפלים לחצי שוב.
5
מקום 1 קרפ על כל אחד 8 צלחות. למעלה כל מנה עם 1/4 כוס גלידת קפה; טפטוף עם 4 כפיות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרם שרי, בורדו ושמפניה הם הבחירה הכי טובה שלי לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "