תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Escarole חם סלט פטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואסקרול חם, סלט אסקרול חם עם אפונה שלג ונקניקיות, ו סלט פטריות חם.
הוראות
1
מניחים את escarole בקערה גדולה, לא מגיבה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות, שום, שאלוט, ותימין ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה ומכרז, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הפטריות לקערה עם escarole.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אסקרול
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את החומץ למחבת. מערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך על הסלט. לזרוק את כל החומרים יחד, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, ומגישים.