קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני
אסקרול ממולא אורז ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, צלפים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אסקרול ממולא, אסקרול-פיצה ממולאת, ו פיצה ממולאת עם אסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
רבע אסקרול לאורך, משאיר בסיס מחובר, ולשטוף היטב. מבשלים בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ניקוז ומגניב.
4
בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה עם 1 1/2 כפיות מלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים אורז ופרבויל, חשוף, 10 דקות (אורז לא יהיה רך). שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז אורז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים צנוברים בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים פלפלים, צימוקים, צלפים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צימוקים מתחילים שמנמן, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר מהחום ולהוסיף אורז. מגניב מעט, ואז מוסיפים ביצה 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
לנתק ולהשליך את הבסיס מ 1 רבעון escarole, ואז בעדינות להפיץ עלים כדי ליצור שטח 4 אינץ ' רחב. עם קצה הבסיס הקרוב אליך, מניחים רבע מתערובת אורז במרכז המחצית התחתונה של escarole. מקפלים בסיס של עלים על אורז, ואז לקפל בצדדים לגלגל את האורז ב escarole. שים, בצד התפר למטה, בתבנית flameproof 2 ליטר רדודה אפייה, ואז לחזור עם הנותרים escarole ואורז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
אפונה גויה®אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
טפטוף עם נוזל בישול שמור ושמן כף הנותרים, ואז מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הסר רדיד ולהפעיל את broiler, ואז לצלות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד גבינה הוא השחמה, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®