אסקרול ממולא אורז ים תיכוני
אסקרול ממולא אורז ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, צלפים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אסקרול ממולא, אסקרול-פיצה ממולאת, ו פיצה ממולאת עם אסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
רבע אסקרול לאורך, משאיר בסיס מחובר, ולשטוף היטב. מבשלים בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) 6 דקות.
בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה עם 1 1/2 כפיות מלח בסיר בינוני.
מוסיפים אורז ופרבויל, חשוף, 10 דקות (אורז לא יהיה רך). שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז אורז במסננת.
מבשלים צנוברים בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, כ 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה.
מוסיפים פלפלים, צימוקים, צלפים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צימוקים מתחילים שמנמן, כ 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף אורז. מגניב מעט, ואז מוסיפים ביצה 1/4 כוס גבינה.
לנתק ולהשליך את הבסיס מ 1 רבעון escarole, ואז בעדינות להפיץ עלים כדי ליצור שטח 4 אינץ ' רחב. עם קצה הבסיס הקרוב אליך, מניחים רבע מתערובת אורז במרכז המחצית התחתונה של escarole. מקפלים בסיס של עלים על אורז, ואז לקפל בצדדים לגלגל את האורז ב escarole. שים, בצד התפר למטה, בתבנית flameproof 2 ליטר רדודה אפייה, ואז לחזור עם הנותרים escarole ואורז.
טפטוף עם נוזל בישול שמור ושמן כף הנותרים, ואז מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך, כ -30 דקות.
הסר רדיד ולהפעיל את broiler, ואז לצלות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד גבינה הוא השחמה, 4 עד 7 דקות.