קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני
אסקרול ממולא אורז ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, צלפים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אסקרול ממולא, אסקרול-פיצה ממולאת, ו פיצה ממולאת עם אסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
רבע אסקרול לאורך, משאיר בסיס מחובר, ולשטוף היטב. מבשלים בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
ניקוז ומגניב.
4
בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה עם 1 1/2 כפיות מלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים אורז ופרבויל, חשוף, 10 דקות (אורז לא יהיה רך). שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז אורז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים צנוברים בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים פלפלים, צימוקים, צלפים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צימוקים מתחילים שמנמן, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הסר מהחום ולהוסיף אורז. מגניב מעט, ואז מוסיפים ביצה 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
לנתק ולהשליך את הבסיס מ 1 רבעון escarole, ואז בעדינות להפיץ עלים כדי ליצור שטח 4 אינץ ' רחב. עם קצה הבסיס הקרוב אליך, מניחים רבע מתערובת אורז במרכז המחצית התחתונה של escarole. מקפלים בסיס של עלים על אורז, ואז לקפל בצדדים לגלגל את האורז ב escarole. שים, בצד התפר למטה, בתבנית flameproof 2 ליטר רדודה אפייה, ואז לחזור עם הנותרים escarole ואורז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
טפטוף עם נוזל בישול שמור ושמן כף הנותרים, ואז מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
הסר רדיד ולהפעיל את broiler, ואז לצלות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד גבינה הוא השחמה, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה