אסקרול-פיצה ממולאת
פיצה ממולאת אסקרול עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 769 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצק פיצה, פונטינה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פיצה ממולאת עם אסקרול, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו פיצה אסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר וחימום תנור ל 500°f. מחבת עוגת שמן קלות.
מבשלים escarole בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד מכרז, 5-10 דקות.
מסננים במסננת, ואז לטבול מסננת בקערה גדולה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
לנקז שוב ולחץ בעדינות כדי להסיר עודפי מים.
העברת escarole למגבת מטבח גדולה, ולאחר מכן לאסוף פינות לסובב בחוזקה לסחוט נוזל ככל האפשר.
חותכים שליש מהבצק (שומרים על הבצק שנותר מכוסה בניילון נצמד) וטופחים למחבת העוגה, מכסים את התחתית.
מברשת עם 1 כף שמן זין בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד הזהב, 8 עד 10 דקות.
תן לקרום לעמוד במחבת על מתלה.
בינתיים, חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 30 שניות.
מוסיפים escarole, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ו sauté, ערבוב, עד escarole מצופה בשמן, על 4 דקות.
מעבירים לקערה רדודה גדולה כדי להתקרר מעט, כ -15 דקות, ולאחר מכן מערבבים בגבינה.
מורחים escarole מילוי על קרום במחבת, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה.
מרדדים את הבצק שנותר לתוך סיבוב 10 אינץ ' (על לוח מקומח קלות אם זה מקלות).
העברה למחבת, מילוי כיסוי קצה תוחב מתחת לקרום התחתון כדי ליצור העליון שטוח ומקיף לחלוטין מילוי (בצק למתוח במידת הצורך). לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מברשת למעלה עם שמן כף הנותרים ואופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
תריץ סכין דק וחד סביב קצה המחבת. הפוך מתלה על פני מחבת, לובש כפפות תנור מחזיק מחבת מתלה בחוזקה יחד, להפוך פיצה על מתלה. הפעל פיצה בצד ימין למעלה מגניב 15 דקות לפני ההגשה. תחליקי פיצה על קרש חיתוך ותחתכי את הפרוסות.
* אם אתה לא יכול למצוא פונטינה איטלקית, תחליף מוצרלה סופרמרקט (לא טרי).* Escarole יכול להיות שטף, מיובש, לחתוך 1 יום קדימה ומקורר בשקיות פלסטיק אטומות מרופדות במגבות נייר לחות.