אפוי Tagliatelle עם הבלעדית: Pasticcio di Tagliatelle E Sogliola
אפוי Tagliatelle עם הבלעדית: Pasticcio di Tagliatelle E Sogliola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle, ו Sole Meunière (Filetto di Sogliolan al Limone) from Lidia ' s Favorite s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון והתגלגל אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את הסדינים לרצועות עבות 1/4 אינץ', אבק עם קמח סולת ולהניח בצד, מכוסה במגבת מטבח לחה, עד מוכן לשימוש.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מערבבים את היין, הבצל, עלי המפרץ וקורטוב של מלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה עד שהיין רותח.
מוסיפים את הסוליה והשרימפס. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות. מסננים את המוצקים, שומרים אותם, ולהחזיר את הנוזל למחבת.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה.
ברגע שהדגים והשרימפס קרירים מספיק כדי לטפל בהם, חותכים את השרימפס ל -3 חתיכות כל אחד והדגים לרצועות. תניח בצד.
בסיר כבד תחתית, מחממים חצי מהחמאה עד שהיא נמסה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים אותו במשך 30 שניות.
הסר את הסיר מהחום ולהקציף בתערובת חלב ויין. להחזיר את המחבת לחום ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות.
מערבבים את הפטרוזיליה ופירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את tagliatelle במים רותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 2 דקות.
מסננים את הפסטה, בקערה גדולה, להלביש אותו עם 1/3 של רוטב הדגים.
בתבשיל רדוד ששומן עם מעט מהחמאה שנותרה, מניחים חצי פסטה לבושה, ומעלים אותה עם הדגים המבושלים והשרימפס. כפית קצת מהרוטב על מאכלי הים ומעל עם שאר הפסטה. מכסים את החלק העליון עם שאר הפסטה. ממיסים את החמאה הנותרת במחבת קטנה על הכיריים ושופכים אותה מעל ראש התבשיל.
אופים במשך 20 דקות, ואז לתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.