קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

אפוי Tagliatelle עם הבלעדית: Pasticcio di Tagliatelle E Sogliola

אפוי Tagliatelle עם הבלעדית: Pasticcio di Tagliatelle E Sogliola
אפוי Tagliatelle עם הבלעדית: Pasticcio di Tagliatelle E Sogliola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle, ו Sole Meunière (Filetto di Sogliolan al Limone) from Lidia ' s Favorite s (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון והתגלגל אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פסטהפסטה
גלולגלול
3
חותכים את הסדינים לרצועות עבות 1/4 אינץ', אבק עם קמח סולת ולהניח בצד, מכוסה במגבת מטבח לחה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מערבבים את היין, הבצל, עלי המפרץ וקורטוב של מלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה עד שהיין רותח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הסוליה והשרימפס. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות. מסננים את המוצקים, שומרים אותם, ולהחזיר את הנוזל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
סולסול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
7
ברגע שהדגים והשרימפס קרירים מספיק כדי לטפל בהם, חותכים את השרימפס ל -3 חתיכות כל אחד והדגים לרצועות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
דגיםדגים
8
בסיר כבד תחתית, מחממים חצי מהחמאה עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הקמח ומקציפים אותו במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הסר את הסיר מהחום ולהקציף בתערובת חלב ויין. להחזיר את המחבת לחום ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
מערבבים את הפטרוזיליה ופירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
הסר מהחום והנח בצד.
13
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את tagliatelle במים רותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
מיםמים
מלחמלח
14
מסננים את הפסטה, בקערה גדולה, להלביש אותו עם 1/3 של רוטב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
בתבשיל רדוד ששומן עם מעט מהחמאה שנותרה, מניחים חצי פסטה לבושה, ומעלים אותה עם הדגים המבושלים והשרימפס. כפית קצת מהרוטב על מאכלי הים ומעל עם שאר הפסטה. מכסים את החלק העליון עם שאר הפסטה. ממיסים את החמאה הנותרת במחבת קטנה על הכיריים ושופכים אותה מעל ראש התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
חמאהחמאה
פסטהפסטה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
16
אופים במשך 20 דקות, ואז לתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
18
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
19
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
20
מגלגלים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול