צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דגים ועגבניות אפויים בקלף יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לימון, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דגים בסיסיים אפויים במתכון קלף, דג מכוסה עשב אפוי קלף, ו דג סקווש לימון וקיץ אפוי בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחלקים את 6 המרכיבים הראשונים בין 4 (17 אינץ') ריבועים של נייר קלף. למעלה כל אחד עם פילה דגים 1.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; טפטוף עם שמן זית. לסחוט מיץ מלימון על דגים; מקום 1 טריז לימון על כל פילה. להביא נייר קלף הצדדים למעלה על תערובת; קיפול כפול העליון הצדדים לאטום, ביצוע מנות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.