קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

אפוי שרימפס שיער מלאך

אפוי שרימפס שיער מלאך
ייתכן שפסטה אפויה עם שיער מלאך היא בדיוק המתכון הפסקטרי שחיפשתם. מנה עיקרית זו מכילה 249 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתכון זה מתאים ל-12 מנות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם גבינה שוויצרית, גבינת פטה, שרימפס וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 53% , מנה זו מוצקה. פסטה עוף פיקטה עם שיער מלאך , פסטה שיער מלאך לימון ועוגת אנג'ל עם ציפוי לימון דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ, מניחים שכבות של חצי מכמות הפסטה, השרימפס, גבינת הפטה, הגבינה השוויצרית והסלסה. חוזרים על השכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מפזרים גבינת מונטריי ג'ק, פטרוזיליה, בזיליקום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
בקערה קטנה, טורפים את הביצים, השמנת והיוגורט; יוצקים על הקדירה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שמדחום מראה 71 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.