אפונה, בשר בקר ומרק שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפונה, בשר, מרק שעורה. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח גס כשר, שעורה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק אפונה ושעורה ירוק, מרק אפונה עם שעורה ונקניק חזיר {סיר בישול איטי}, ו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה.
הוראות
מחממים שמן ב 9 עד 10 qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. בשר בקר עונה עם 1 1/2 כפית. מלח ו-1 כפית. פלפל, ואז חום מכל הצדדים בשתי קבוצות. תניח בצד.
הוסף בצל, כרישה, גזר לבן, סלרי, ונותר 3 1/2 כפית. מלח ו-2 כפית. פפר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל לרכך, על 5 דקות. להחזיר בשר בקר לסיר ולהוסיף אפונים מפוצלים, שעועית לימה, ו 4 qts. מים. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ומבשל, חשוף, 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
הוסף שעורה ומבשלים 45 דקות. מערבבים גזר ומבשלים 20 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל נוספים.