קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה טרייה עם פרושוטו

אפונה טרייה עם פרושוטו
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? אפונה טרייה עם פרושוטו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פטרוזיליה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו), אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום, ו אפונה Prosciutto (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מערבבים את האפונה, הסוכר, ואת ציר העוף ומבשלים מכוסה עד האפונה בקושי מכרז, על 5 דקות. מערבבים בפרושוטו ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פרושוטופרושוטו
סוכרסוכר
אפונהאפונה
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפונה ו prosciutto לקערת הגשה מחוממת. להפחית את הנוזל שנותר בסיר על חום גבוה לזיגוג דק סירופ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
זיגוגזיגוג
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
יוצקים את הזיגוג על האפונה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זיגוגזיגוג
אפונהאפונה
6
מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;