קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה מוקרם ותפוחי אדמה חדשים

אפונה מוקרם ותפוחי אדמה חדשים
אפונה מוקרם ותפוחי אדמה חדשים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 186 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה תינוק, מלח ופלפל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו אפונה מוקרם ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה מוקרמים ואפונה, ו מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים תפוחי אדמה במשך 15 עד 20 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז.
3
בסיר בינוני, להביא 1 כוס מים לרתיחה. אפונה מבשלים במים רותחים במשך 6 עד 7 דקות, או עד מכרז (לא לבשל יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז.
5
באמצעות אותו סיר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח כדי להפוך את הדבק עבה; בהדרגה לטאטא בחלב, ערבוב כל הזמן עד מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. עכשיו מוסיפים תפוחי אדמה ואפונה לרוטב; מבשלים במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים באופן מיידי.