אפונה עם ריקוטה אפויה ופירורי לחם
אפונה עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חמאה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, פסטה שמנת כרובית ריקוטה עם פירורי לחם שום קלויים, ו ירקות אפויים עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. שמן קל צלחת אפייה קטנה; צלחת עפר ספרדית עגולה על פני 6 אינץ ' מושלם עבור סכום זה.
אם הריקוטה שלך רטובה וחלבית, לנקז אותו תחילה על ידי לשים אותו במסננת ולחץ על הנוזל העודף. לארוז את הריקוטה לתוך המנה, לטפטף קצת שמן זית על פני השטח, ואופים 20 דקות או עד הגבינה החלה להגדיר חום על גבי. מכסים את פני השטח בפירורי הלחם וממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם משוחים ופריכים, עוד 10 דקות. (משך הזמן שלוקח לגבינת ריקוטה לאפות עד לסט יכול להשתנות במידה ניכרת, כך שזה עשוי לקחת זמן רב יותר מהזמנים שניתנו כאן, במיוחד אם זה לא היה מנוקז.)
כאשר הגבינה מסיימת לאפות, מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני. כאשר קצף החמאה מוסיף את שאלוט ומרווה ומבשלים עד שהתרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים את האפונה, 1/2 כוס מים, ואת גרידת לימון. מבשלים עד האפונה הם ירוקים ורכים בהירים; הזמן ישתנה, אבל זה צריך להיות 3 עד 5 דקות. מה שלא תעשה, אל תיתן להם להפוך לאפורים. מתבלים במלח וקצת פלפל טחון טרי, לא יותר מדי.
מחלקים את הריקוטה בין 2 צלחות. כפית את האפונה על הגבינה. מגררים קצת פרמזן על כל וליהנות תוך חם.
מבשלים 1 כוס או כך פגזי פסטה במים רותחים, מלוחים.
מסננים וזורקים אותם עם האפונה, מבושלים כמו לעיל, ולאחר מכן עם ריקוטה. האפונה מקננת בפסטה, כמו פנינים ירוקות קטנות.
Reprinted with permission from Veget Literacy: Cooking and Gardening with Twelve משפחות מממלכת הצומח האכילה, with over 300 Deliciously Simple Recipes by Deborah Madison. זכויות יוצרים © 2013 by Deborah Madison; photographs copyright © 2013 by Christopher Hirsheimer And Melissa Hamilton. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.דבורה מדיסון היא המחברת של אחד-עשר ספרי בישול, והיא ידועה בבישול הפשוט, העונתי, המבוסס על ירקות. היא התחילה באזור מפרץ סן פרנסיסקו ב Chez Panisse לפני פתיחת הירוקים, וחי בניו מקסיקו במשך עשרים השנים האחרונות. בנוסף לכתיבה ולהוראה, היא שירתה במועצות המנהלים של ועדת המגוון הביולוגי הבינלאומי של מזון איטי, חילופי שומרי הזרעים, וברית בעלי החיים בדרום מערב ארצות הברית, בין היתר. היא מעורבת באופן פעיל בנושאים של מגוון ביולוגי, גינון, וחקלאות בת קיימא.