קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פיצה ביצה מקושקשת

פיצה ביצה מקושקשת
פיצה ביצה נקניקייה מקושקשת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניק חזיר טחון, סלסה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו נקניק ופיצה ביצה מקושקשת, פיצה ביצה מקושקשת, ו ביצים מקושקשות עם נקניק וגבינת פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפרוש קרום פיצה בקירור, ולחץ לתוך מחבת ג ' לי רול 15 - איקס 10 אינץ משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אופים בחום של 425 במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
נקניק טחון חום במחבת טפלון גדולה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר וכבר אינו ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים ומייבשים עם מגבות נייר; מניחים בצד. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים יחד ביצים ופלפל מתובל. מבשלים במחבת משומנת קלות על אש בינונית, ללא ערבוב, עד שהביצים מתחילות להתייצב בתחתית. צייר מרית על פני תחתית המחבת ליצירת גבינה לבנה גדולה. ממשיכים לבשל עד שהביצים מסמיכות אך עדיין לחות. (לא מערבבים כל הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כפית ולהפיץ סלסה באופן שווה מעל באופן חלקי אפוי קרום; למעלה באופן שווה עם נקניק, ביצים מקושקשות, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(קיבלר)(קיבלר)
9
אופים בחום של 425 למשך 12 דקות או עד שהקרום חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים עם שמנת חמוצה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
11
הערה: כדי להבהיר, תחליף 1 (12 אונקיה) חבילה מופחתת שומן נקניק חזיר הקרקע, ולהכין לפי ההוראות. תחליף 1 1/2 כוסות ביצה תחליף ביצים, ו לטאטא יחד עם פלפל מתובל, 1/4 כפית רוטב חם, ואם תרצה, 1/8 כפית מלח. מבשלים לפי ההוראות. תחליף 1 (8-אונקיה) חבילה מופחתת שומן מקסיקני ארבע גבינה תערובת. להרכיב ולאפות לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
תחליף ביצהתחליף ביצה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מגישים עם שמנת חמוצה מופחתת שומן, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה בהירהשמנת חמוצה בהירה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.