אפונה פשוטה ובצל
פשוט אפונה ובצל לוקח מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הבצל, החמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. בצל ואפונה מוקרמים, אפונה ובצל אלפרדו, ו אפונה ובצל פנינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חום 2 כפות של חמאה במחבת sauté על חום בינוני גבוה. כאשר קצף החמאה נסוג, מוסיפים את הבצלים הקצוצים. מטגנים את הבצלים לכמה דקות עד שהם מתחילים להשחים.
מוסיפים את האפונה ואת המניה ומביאים לרתיחה מתגלגלת. טעם מלח ולהוסיף במידת הצורך (ייתכן שלא צריך להוסיף מלח אם המניה שלך כבר די מלוח.)
אם אתה רוצה, להוסיף קמצוץ של סוכר כדי להדגיש את המתיקות של אפונה כבר מתוק.
להפחית, להוסיף חמאה הנותרים פלפל שחור: מערבבים את האפונה ואת הבצל לעתים קרובות-אתה רוצה את המניה כדי להפחית על ידי כמחצית מבלי לבשל את האפונה יתר על המידה.
כאשר המניה צמצמה, לכבות את החום ולהוסיף את שאר החמאה וכמה פלפל שחור.
אם אתה רוצה, מפזרים על כמה מנטה טרי פרוס.