אפונה קיץ, אבטיח, סלט פארו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפונה הקיץ, אבטיח, סלט פארו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גרגרי חיטה, גבינת פקורינו רומנו, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אפונה קיץ, אבטיח וסלט פארו, סלט פארו קיץ, ו קיץ Farro (Emmer) סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פארו בסיר גדול, ומכסים עם מים עד 2 סנטימטרים מעל פארו. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 23 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
מוסיפים אפונה ירוקה למחבת עם פארו, ומבשלים 2 דקות או עד למכרז פריך.
מסננים ולשטוף תערובת פארו עם מים קרים; לנקז.
מערבבים תערובת פארו, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות האבטיח ואת 1 כוס פטרוזיליה קצוצה, וזורקים בעדינות לשלב. סלט למעלה עם גבינת רומנו.