אפונה שחורה וסלט ארוגולה
שעועית שחורה עם עיניים וסלט ארוגולה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . אם יש לך שמן זית, חומץ בלסמי, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה שחור עיניים מעל ארוגולה, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי.
הוראות
מברשת את האוזניים של תירס עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מברשת קלה את הגריל עם שמן צמחי גריל את התירס על אש בינונית-חמה, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות וכמעט מכרז, על 5 דקות.
בואו להתקרר מעט. מעל קערה, חותכים את הגרעינים מהקורים.
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את האפונה שחור עיניים עד רך, על 12 דקות.
מסננים ורענון מתחת למים קרים.
בקערה גדולה, לטאטא את 1/3 כוס שמן זית עם מיץ ליים וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התירס בגריל, אפונה שחורה, פלפלים אדומים, בצל, כוסברה וחלפיאו וזורקים היטב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות. זרקי את סלט האפונה עם הארוגולה והעבירי אותו למגש ממש לפני ההגשה.