האפונה, הבייקון והפקורינו של טוני מנטואנו עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, לחם, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון, אפונה, בייקון, סלט גבינה פקורינו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים בייקון למחבת גדולה של חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך אבל עדיין לעיס, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד. למדוד 1 כף של שומן בייקון ולהעביר לקערה גדולה. זרוק את שאר השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לסובב חבלי ליקריץ
3
יוצקים 1/3 כוס שמן הזית למחבת הגדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לנצנץ, מוסיפים את קוביות הלחם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות מאוד, עד חום זהוב, ארבע עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
4
הסר פירורי לחם עם כפית מחוררת ולנקז על כמה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה ולהוסיף קמצוץ של מלח. בעוד זה מתחמם, להגדיר קערה בגודל בינוני של מי קרח. כאשר מים בסיר מגיע לרתיחה, מוסיפים את האפונה ואת האפונה הצמד, ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
אפונה הצמד סוכר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץ
6
מסננים במסננת כאשר נעשה, ולאחר מכן להעביר את האפונה ואת האפונה הצמד למי הקרח. כאשר מגניב לחלוטין, לנקז את שניהם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
אפונה הצמד סוכר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
באותה קערה גדולה כמו שומן בייקון, מוסיפים את האפונה, הצמד אפונה, יורה אפונה, נבטי אפונה (אם משתמשים), קרוטונים, מיץ לימון, ונשארו שתי כפות של שמן זית. לזרוק היטב. מחלקים את הסלט בין שתי צלחות ומקשטים עם בייקון מבושל ואת שבבי פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
אפונה יורה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אפונה הצמד סוכר
קרוטונים
פקורינו
נבטים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים