אפונה שלג ים תיכוניתname
אם יש לך שמן זית, שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג, אפונה שלג עם פטריות, ו בקר עם אפונה שלג.
הוראות
להמיס חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים שום עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים ב תיבול איטלקי ואפונה שלג.
מוסיפים מים; מבשלים ומערבבים עד אפונה הם ירוקים ורכים בהירים, על 2 דקות. מערבבים בשמן זית ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור.