אם יש לכם מלח, קמח תירס, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס תירס Corniest, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו אפייה עם דורי: Gourmandise (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 204°. חמאה או לרסס את 12 תבניות מאפין בפח מאפין בגודל רגיל, או להתאים את התבניות עם כוסות מאפין נייר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבודה בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט. בכוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית או בקערה אחרת, לטאטא יחד את החמאה, חמאה מומסת, שמן, ביצה וחלמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים, עם מקציף או מרית גומי, בעדינות אך במהירות לערבב. אל תדאגו להיות יסודיים – הבלילה תהיה גבשושי וזה בדיוק כמו שזה צריך להיות. מערבבים את גרעיני התירס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין תבניות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים 15 עד 18 דקות, או עד צמרות זהובות וסכין מוכנס לתוך מרכז המאפינס יוצא נקי. משוך את המחבת מהתנור בזהירות להרים כל מאפין מתוך התבנית שלה על מתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מנה: המאפינס הם חמים נהדר או בטמפרטורת החדר ופיצול גדול במיוחד, קלוי ומרוסק עם חמאה או ריבה או שניהם (אם הם לא בסל לחם בארוחת ערב, כלומר).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ריבה
6
אחסון: כמו כל מאפינס, אלה נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים. אם אתה רוצה לשמור אותם, עדיף לעטוף אותם אטום פופ אותם למקפיא, שם הם ישמרו במשך כחודש; מחדש חם בתנור 149°, אם אתה רוצה, או לפצל אותם וטוסט אותם—לעשות את זה והם יהיו הרבה יותר טעימים עם חמאה.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.