קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה

אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תותים, פגז טארט, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן.

הוראות

1
מערבבים את הריבה כדי לשחרר אותו עקביות להפיץ או, אם זה מאוד נוקשה, לחמם אותו בתנור מיקרוגל במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים כמה שיותר חלקים של הקרום כמו שאתה צריך, לשים כל חלק על צלחת ולהפיץ את הריבה על חתיכות לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ריבהריבה
3
האל וחצי פירות יער רבים ככל שאתה צריך (אם הם באמת גדולים, אולי כדאי לך רבע אותם או לחתוך אותם) ו, אם אתה חושב שהם צריכים את זה, לזרוק אותם עם קצת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים מעט ליקר, אם תרצו, ומערבבים את הפלפל השחור, הבזיליקום, המנטה או ההתלהבות, אם מתחשק לכם. (השתמש במגע קל עם התוספות – פירות יער הם האירוע המרכזי וכל דבר אחר צריך להיות שם רק כדי לשפר את הטעם שלהם.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(מקרטון)(מקרטון)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
כפית את פירות יער וכל מיצים שהצטברו על פרוסות הקרום. אל תנסה להיות מסודר-פירות יער צריך ליפול על הצדדים של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
למעלה עם הקרם או לשרת אותו לצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
אחסון: בזמן שאתה יכול לאפות את הקרום מוקדם ביום (או, בצביטה, יום לפני) ולשמור אותו בטמפרטורת החדר, ואתה יכול גם לחתוך סוכר פירות יער כשעה מראש, טארט צריך להיות התאספו רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
קרום טארט מתוק-עושה מספיק עבור קרום 9 אינץ ' אחד -
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
שים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים לשלב. לפזר את חתיכות חמאה על החומרים היבשים ואת הדופק עד החמאה הוא לחתוך בגסות פנימה-אתה צריך חתיכות בגודל של פתיתי שיבולת שועל וכמה בגודל של אפונה. מערבבים את החלמון, רק כדי לשבור אותו, ולהוסיף אותו קצת בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת. כאשר הביצה נמצאת, תהליך פולסים ארוכים-כ 10 שניות כל אחד—עד הבצק, אשר ייראה פרטני זמן קצר לאחר הוספת הביצה, יוצר גושים וקרעים. ממש לפני שאתם מגיעים לשלב הזה, הצליל של המכונה עובדת הבצק ישתנה—ראשים למעלה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה, מאוד בקלילות, במשורה, ללוש את הבצק רק כדי לשלב כל מרכיבים יבשים שאולי נמלט ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
כדי לגלגל או ללחוץ על הבצק לתוך המחבת: חמאה מחבת מחורצת 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
אם אתה רוצה לגלגל את הבצק, לצנן אותו במשך כ 2 שעות לפני גלגול (אלא אם כן השתמשת חמאה קפואה ואת הבצק יוצא של חברת המעבד וקר, ובמקרה זה אתה יכול לגלגל אותו מיד). אני מוצא את זה הכי קל לגלגל את הבצק בין שני יריעות של סרט פלסטיק-הקפד לקלף את הסרט לעתים קרובות, כך שהוא לא מקבל התגלגל לתוך הבצק. אם אתה רוצה להשתמש בשיטת העיתונות, אתה יכול לעבוד עם הבצק ברגע שהוא מעובד. פשוט לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת. אל תהיה כבד מדי-לחץ על הקרום כך הקצוות של חתיכות להיצמד אחד לשני, אבל לא ללחוץ כל כך קשה כי הקרום מאבד מרקם מתפורר שלה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
להקפיא את הקרום לפחות 30 דקות, רצוי יותר, לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
כדי לאפות באופן מלא את הקרום: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
חמאה על הצד המבריק של חתיכת נייר אלומיניום (או להשתמש רדיד nonstick) ולהתאים את רדיד, בצד החמאה למטה, בחוזקה על הקרום. (מאז שהקפאת את הקרום, אתה יכול לאפות אותו ללא משקולות.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
שים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופה את הקרום במשך 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר הכסף. אם הקרום יש נפוח, לחץ אותו בעדינות עם החלק האחורי של כף (או לדקור אותו עם קצה של סכין קטן).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
16
אופים את הקרום עוד 8 דקות בערך, או עד שהוא מוצק וזהוב חום, חום להיות המילה החשובה: קרום חיוור אין הרבה טעם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מעבירים את המחבת למתלה ומקררים את הקרום לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
18
אחסון: הבצק יכול להיות עטוף ונשמר במקרר עד 5 ימים או קפוא עד 2 חודשים. בעוד הקרום אפוי לחלוטין יכול להיות ארוז אטום וקפוא עד 2 חודשים, אני מעדיף להקפיא את הקרום unbaked במחבת ולאפות אותו ישירות מהמקפיא-יש לו טעם טרי יותר. רק להוסיף על 5 דקות לזמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה