אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תותים, פגז טארט, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן.
הוראות
מערבבים את הריבה כדי לשחרר אותו עקביות להפיץ או, אם זה מאוד נוקשה, לחמם אותו בתנור מיקרוגל במשך כמה שניות.
חותכים כמה שיותר חלקים של הקרום כמו שאתה צריך, לשים כל חלק על צלחת ולהפיץ את הריבה על חתיכות לחתוך.
האל וחצי פירות יער רבים ככל שאתה צריך (אם הם באמת גדולים, אולי כדאי לך רבע אותם או לחתוך אותם) ו, אם אתה חושב שהם צריכים את זה, לזרוק אותם עם קצת סוכר.
מוסיפים מעט ליקר, אם תרצו, ומערבבים את הפלפל השחור, הבזיליקום, המנטה או ההתלהבות, אם מתחשק לכם. (השתמש במגע קל עם התוספות – פירות יער הם האירוע המרכזי וכל דבר אחר צריך להיות שם רק כדי לשפר את הטעם שלהם.)
כפית את פירות יער וכל מיצים שהצטברו על פרוסות הקרום. אל תנסה להיות מסודר-פירות יער צריך ליפול על הצדדים של הקרום.
למעלה עם הקרם או לשרת אותו לצד.
אחסון: בזמן שאתה יכול לאפות את הקרום מוקדם ביום (או, בצביטה, יום לפני) ולשמור אותו בטמפרטורת החדר, ואתה יכול גם לחתוך סוכר פירות יער כשעה מראש, טארט צריך להיות התאספו רק לפני ההגשה.
קרום טארט מתוק-עושה מספיק עבור קרום 9 אינץ ' אחד -
שים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים לשלב. לפזר את חתיכות חמאה על החומרים היבשים ואת הדופק עד החמאה הוא לחתוך בגסות פנימה-אתה צריך חתיכות בגודל של פתיתי שיבולת שועל וכמה בגודל של אפונה. מערבבים את החלמון, רק כדי לשבור אותו, ולהוסיף אותו קצת בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת. כאשר הביצה נמצאת, תהליך פולסים ארוכים-כ 10 שניות כל אחד—עד הבצק, אשר ייראה פרטני זמן קצר לאחר הוספת הביצה, יוצר גושים וקרעים. ממש לפני שאתם מגיעים לשלב הזה, הצליל של המכונה עובדת הבצק ישתנה—ראשים למעלה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה, מאוד בקלילות, במשורה, ללוש את הבצק רק כדי לשלב כל מרכיבים יבשים שאולי נמלט ערבוב.
כדי לגלגל או ללחוץ על הבצק לתוך המחבת: חמאה מחבת מחורצת 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אם אתה רוצה לגלגל את הבצק, לצנן אותו במשך כ 2 שעות לפני גלגול (אלא אם כן השתמשת חמאה קפואה ואת הבצק יוצא של חברת המעבד וקר, ובמקרה זה אתה יכול לגלגל אותו מיד). אני מוצא את זה הכי קל לגלגל את הבצק בין שני יריעות של סרט פלסטיק-הקפד לקלף את הסרט לעתים קרובות, כך שהוא לא מקבל התגלגל לתוך הבצק. אם אתה רוצה להשתמש בשיטת העיתונות, אתה יכול לעבוד עם הבצק ברגע שהוא מעובד. פשוט לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת. אל תהיה כבד מדי-לחץ על הקרום כך הקצוות של חתיכות להיצמד אחד לשני, אבל לא ללחוץ כל כך קשה כי הקרום מאבד מרקם מתפורר שלה.
להקפיא את הקרום לפחות 30 דקות, רצוי יותר, לפני האפייה.
כדי לאפות באופן מלא את הקרום: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 191°.
חמאה על הצד המבריק של חתיכת נייר אלומיניום (או להשתמש רדיד nonstick) ולהתאים את רדיד, בצד החמאה למטה, בחוזקה על הקרום. (מאז שהקפאת את הקרום, אתה יכול לאפות אותו ללא משקולות.)
שים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופה את הקרום במשך 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר הכסף. אם הקרום יש נפוח, לחץ אותו בעדינות עם החלק האחורי של כף (או לדקור אותו עם קצה של סכין קטן).
אופים את הקרום עוד 8 דקות בערך, או עד שהוא מוצק וזהוב חום, חום להיות המילה החשובה: קרום חיוור אין הרבה טעם.
מעבירים את המחבת למתלה ומקררים את הקרום לטמפרטורת החדר.
אחסון: הבצק יכול להיות עטוף ונשמר במקרר עד 5 ימים או קפוא עד 2 חודשים. בעוד הקרום אפוי לחלוטין יכול להיות ארוז אטום וקפוא עד 2 חודשים, אני מעדיף להקפיא את הקרום unbaked במחבת ולאפות אותו ישירות מהמקפיא-יש לו טעם טרי יותר. רק להוסיף על 5 דקות לזמן האפייה.