צריך מנה צמחונית בצד? אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, שמן ללא טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד, אפייה עם דורי: Gourmandise, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ', אבק מבפנים עם קמח, הקש את העודף ולשים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח והל, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
עבודה עם מיקסר, לנצח את החמאה במהירות בינונית עד שהוא רך וקרימי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 3 דקות, ואז מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ומכים למשך דקה אחרי שכל ביצה נכנסת. עדיין עובד על מהירות בינונית, לנצח את השמן, גרידת וניל—הבלילה תיראה חלקה ושמנת, כמעט סטיני. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים, ערבוב רק עד שהם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הפעל מרית סביב הקערה ומתחת לבלילה, רק כדי לוודא שאין כתמים יבשים, ואז לגרד את הבלילה לתוך המחבת להחליק את החלק העליון. מסדרים את השזיפים לחתוך את הצד בבלילה-אני בדרך כלל עושה ארבע שורות של ארבעה חצאים שזיפים כל אחד—מנענע את השזיפים טיפה רק כדי שהם להתיישב בנוחות לתוך הבלילה.
מעבירים את העוגה למתלה ומתקררים במשך 15 דקות-שבמהלכן המיצים של השזיפים מחלחלים בחזרה לעוגה - ואז מריצים סכין סביב צידי המחבת ומנתקים את העוגה. הפוך וקריר בצד ימין למעלה.