קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית אגס בטטה

אפיית אגס בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטה אגס לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 233 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, רוטב חמוציות שלם ברי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק תפוחי אדמה מתוקים ואגס, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו מרק בטטה & אגס טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים אגסים, הזמנת 2 כפות מיץ (להשליך הנותרים מיץ או לשמור לשימוש אחר). בקערה, לשלב את תפוחי האדמה המתוקים, 3 כפות חמאה, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט ומיץ אגס שמור. לנצח עד בשילוב. כפית לתוך 1-1/2-qt רדוד משומן. צלחת אפייה. סדר חצאי אגס על גבי, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מיץ אגסיםמיץ אגסים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר קטן, לשלב את הדבש, קליפת תפוז וחמאה שנותרה. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
טפטוף חצי מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
טפטוף עם תערובת הדבש הנותרת. אופים 15 דקות יותר. ממלאים חצאי אגסים ברוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות