אפיית אגס בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטה אגס לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 233 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, רוטב חמוציות שלם ברי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק תפוחי אדמה מתוקים ואגס, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו מרק בטטה & אגס טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אגסים, הזמנת 2 כפות מיץ (להשליך הנותרים מיץ או לשמור לשימוש אחר). בקערה, לשלב את תפוחי האדמה המתוקים, 3 כפות חמאה, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט ומיץ אגס שמור. לנצח עד בשילוב. כפית לתוך 1-1/2-qt רדוד משומן. צלחת אפייה. סדר חצאי אגס על גבי, בצד לחתוך למעלה.
בסיר קטן, לשלב את הדבש, קליפת תפוז וחמאה שנותרה. מבשלים עד מחומם דרך.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות.
טפטוף עם תערובת הדבש הנותרת. אופים 15 דקות יותר. ממלאים חצאי אגסים ברוטב חמוציות.