אפיית אורז בר פטריות
אפיית אורז בר פטריות יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 183 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קוביות חמי בקר, אורז, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , קונכיות ממולאות עוף ופטריות בר , וריזוטו פטריות בר של שוק האיכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מערבבים את המים, החמין, השום ואורז הבר; מביאים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
הוסף אורז ארוך; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים פנימה פטריות וחמאה.
מעבירים ל-8 אינץ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהנוזלים נספגים.