אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו סלופי ג'ו® של האחות שוברט, זרעי פרג של האחות שוברט לחמניות נקניק, ו G-N-G של אחות מעוותת מנומנמת Ramekin ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה 9 x 11 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, מלח, פלפל ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מחממים שמן במחבת בינונית; מוסיפים בצל וקמח עד למכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תרד ומבשלים, משליכים כל הזמן עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מניחים תערובת במסננת ולנקז היטב על ידי לחיצה על תרד עם החלק האחורי של כף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר תרד למגבת תה כותנה נקייה ולסחוט בזהירות את הלחות הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
העברת תערובת תרד ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מניחים חתיכות לחם לתוך צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
למעלה עם תרד, נקניק וחצי גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
יוצקים תערובת ביצה על כל העליון עם גבינת צ ' דר הנותרים גבינת פרמזן. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים 45 עד 55 דקות או עד פחזניות תבשיל ומרכז התבשיל מוגדר. אם החלק העליון של התבשיל הוא בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום במהלך תהליך האפייה. אפשר 8 עד 10 דקות של זמן מנוחה לפני ההגשה.