אפיית ארוחת הבוקר של האחות שוברט
אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו סלופי ג'ו® של האחות שוברט, זרעי פרג של האחות שוברט לחמניות נקניק, ו G-N-G של אחות מעוותת מנומנמת Ramekin ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 x 11 אינץ צלחת אפייה.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, מלח, פלפל ורוטב חם.
מחממים שמן במחבת בינונית; מוסיפים בצל וקמח עד למכרז, כ 3 דקות.
מוסיפים תרד ומבשלים, משליכים כל הזמן עד נבול.
מניחים תערובת במסננת ולנקז היטב על ידי לחיצה על תרד עם החלק האחורי של כף גדולה.
להעביר תרד למגבת תה כותנה נקייה ולסחוט בזהירות את הלחות הנותרת.
העברת תערובת תרד ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מניחים חתיכות לחם לתוך צלחת מוכנה.
למעלה עם תרד, נקניק וחצי גבינת צ ' דר.
יוצקים תערובת ביצה על כל העליון עם גבינת צ ' דר הנותרים גבינת פרמזן. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים 45 עד 55 דקות או עד פחזניות תבשיל ומרכז התבשיל מוגדר. אם החלק העליון של התבשיל הוא בראונינג מהר מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום במהלך תהליך האפייה. אפשר 8 עד 10 דקות של זמן מנוחה לפני ההגשה.