אפיית ביסקוויט ביצים
אפיית ביסקוויט ביצים לוקחת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 549 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-35 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חלב אידוי, אפונה, חזיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביסקוויט ביסקוויט, ביסקוויט ביסקוויט וביסקוויט נקניק.
הוראות
בסיר גדול מערבבים את החלב, הגבינה והחרדל; מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה חזיר ואפונה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה, מחממים חמאה עד שהיא חמה.
להוסיף ביצים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
מוסיפים רוטב גבינה ומערבבים בעדינות.
כף לתוך רדוד לא משומן 2-Qt. צלחת אפייה. מפרידים את הביסקוויטים וחותכים לשניים.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה סביב הקצה החיצוני של הכלי.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי והביסקוויטים מזהיבים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.