להוסיף צלפים ושום ו sauté עד השום מתחיל צבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים קצפת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 10 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
4
להביא חצי וחצי, 1/2 כוס מים, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. בהדרגה להקציף גרגרים מיידיים. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אינסטנט פודינג לימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים גבינת מונטריי ומערבבים עד מומס וחלק. גריסים העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
גריסים מיידיים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מהחום. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 אונקיות צ'דר מגורר
7
בינתיים, מברשת סלמון עם שמן, ואז מפזרים מלח ופלפל.
8
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מוסיפים סלמון ומבשלים עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים כפית של שיבולת שועל במרכז כל אחד 4 קערות רדודות. רוטב כפות סביב שיבולת שועל. שיבולת שועל ורוטב עם סלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 אונקיות צ'דר מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)