אפיית בקר או גרטן
אפיית בקר או גרטן היא מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. בתוספת זו יש 80 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סלרי, רוטב ווסטרשייר, תפוחי אדמה au gratin וחלב. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אפיית עוף בתוספת גראטין , אפיית עוף בגוון גראטין ואפיית טאקו גראטנית .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק עד שהמגע אינו ורוד יותר והירקות רכים; לנקז. ב-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה, משלבים תערובת בקר, תפוחי אדמה עם תכולת תערובת הרוטב, מרק ורוטב ווסטרשייר. מערבבים פנימה את המים והחלב.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.