קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

אפיית ברוקולי הודו

אפיית ברוקולי הודו
טורקיה ברוקולי לאפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: אפיית הודו וברוקולי, הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגיש להם לזניה של הודו וברוקולי, ו ברוקולי אופים.

הוראות

1
בקערה, לשלב את הברוקולי, 2 כוסות גבינה, טורקיה ובצל. כף ל9-in משומן. צלחת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה, לשלב את תערובת ביסקוויט, מלח, פלפל, ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובהסירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מעל תערובת ברוקולי; מפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.