אופי ברוקולי טורטליני היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $1.5 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינת פרמזן, שן שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטליני אפוי ברוטב אדום , טורטליני גבינה אלפרדו וטורטליני גבינה עם נקניק ראגו .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הטורטליני, הברוקולי, הפימיינטוס והבצל; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול מטגנים את השום בחמאה במשך דקה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מעבירים ל-2-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהם חמים ומבעבעים, תוך ערבוב פעמיים. משטחים עם יתרת הפרמזן. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman