אפיית דגים חצופה עם עגבניות-בייקון-סלסה אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפיית דגים חצופה עם עגבניות בייקון-אבוקדו Salsan. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, בצל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עגבניות, סלסה אבוקדו & אסיה אגס עם דגים מחבת צרוב, טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות וסלסה אבוקדו, ו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום לתנור 191°. Spray 15x10x1-inch תבנית אפייה עם ספריי בישול.
בצלחת רדודה, מערבבים תערובת ביסקוויק, מלח, פפריקה, אבקת צ ' ילה ותבלינים לימון-פלפל. בצלחת רדודה נוספת, המקום התאדה חלב. מטבל פילה בחלב, ולאחר מכן מעיל עם תערובת ביסקוויק מתובלת (להשליך כל תערובת שנותרה).
מניחים פילה בתבנית אפייה. ספריי צמרות של פילה עם ספריי בישול כדי להרטיב.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלסה.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות. מערבבים היטב; לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
כדי לשרת, מניחים דגים על צלחות חמות ומעל כל פילה עם 1/2 כוס סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.