קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

אפיית דגים חצופה עם עגבניות-בייקון-סלסה אבוקדו

אפיית דגים חצופה עם עגבניות-בייקון-סלסה אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפיית דגים חצופה עם עגבניות בייקון-אבוקדו Salsan. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, בצל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עגבניות, סלסה אבוקדו & אסיה אגס עם דגים מחבת צרוב, טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות וסלסה אבוקדו, ו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום לתנור 191°. Spray 15x10x1-inch תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בצלחת רדודה, מערבבים תערובת ביסקוויק, מלח, פפריקה, אבקת צ ' ילה ותבלינים לימון-פלפל. בצלחת רדודה נוספת, המקום התאדה חלב. מטבל פילה בחלב, ולאחר מכן מעיל עם תערובת ביסקוויק מתובלת (להשליך כל תערובת שנותרה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים פילה בתבנית אפייה. ספריי צמרות של פילה עם ספריי בישול כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות. מערבבים היטב; לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6
כדי לשרת, מניחים דגים על צלחות חמות ומעל כל פילה עם 1/2 כוס סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.