אפיית חלמית בטטה
אפיית בטטה חלמית עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 231 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך מלח, מיץ תפוזים, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צנצנות חלמית בטטה מעוכה , תבשיל בטטה עם חלמית , ואפיית חלמית תפוח ים .
הוראות
אופים ב-400 מעלות למשך 45-55 דקות או עד לריכוך.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; שולפים את העיסה ומניחים בקערה גדולה. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה. מערבבים פנימה את האננס, 1/4 כוס חמוציות, מיץ תפוזים ומלח.
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
לגלות; מפזרים מרשמלו, אגוזי פקאן ושאר החמוציות.
אופים 8-10 דקות יותר או רק עד שהמרשמלו תופח ומשחמם קלות.