קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון

אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפיית לחם: עגבניות, גבינה, לחם בייקון. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, קמח לחם, שמרים מיידיים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת, אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה, ו לחם עגבניות ובייקון (עבור מכונת לחם).

הוראות

1
מבשלים בייקון עד פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מסננים ולתת מגניב, הזמנת 1 כף שומן חזיר. קותלי חזיר מתפוררים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב מים, סוכר, שמרים, ועל 1/3 קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים היטב ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
5
התערובת תהיה מקציפה.
6
מוסיפים את קמח הלחם שנותר ואת רסק העגבניות. ללוש עם וו בצק עד הבצק הופך אלסטי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מוסיפים גבינה, בייקון מתפורר, מלח, שומן בייקון שמורות ללוש עד שכל החומרים משולבים ומופצים באופן שווה. טופס בצק לכדור, לטפטף עם קצת שמן זית, ולחזור לקערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, בערך שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים תנור ל 350° ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
הסר בצק מקערה וליצור אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים אותו, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לקצץ כיכר לפי הצורך, ואופים עד השחמה ועשה, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.