אפיית לחם: פטה ולחם עשב
אפיית לחם: לחם Fetan ו עשב הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 266 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים מיידיים, סוכר, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 40 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, שמרים וסוכר בקערה של מערבל לעמוד שלך ולהניח בצד עד מבעבע, על 10 דקות.
מוסיף את קמח הלחם ללוש עד חלק וגמיש. הבצק יהיה קצת צפוף, אבל זה בסדר.
מוסיפים את המלח, גבינת פטה, מרז ' ורם, אורגנו ושמנים. להמשיך ללוש עד שהכל משולב באופן שווה.
קמח משטח העבודה שלך בקלילות.
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בקצרה. אם זה נראה רטוב מדי או דביק, להוסיף עוד קמח כמו שאתה ללוש. טופס את הבצק לתוך כדור, טפטוף עם קצת שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה.
קמח את משטח העבודה שלך, מחממים את התנור ל 177°, ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה. ללוש את הבצק בקצרה, ולאחר מכן ליצור אותו לכדור חזק.
מניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה, בצד התפר למטה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, כ-30 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק, קו נטוי לפי הצורך, ואופים ב 177° עד השחמה יפה, על 35 דקות.
תן ללחם להתקרר לחלוטין על מדף לפני חיתוך.