קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

אפיית לחם: צ'דר ועוגיות בצל ירוק

אפיית לחם: צ'דר ועוגיות בצל ירוק
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים בצל ירוק צ'דר (ואיך להכין ביסקוויטים רכים), צ'דר-ביסקוויטים בצל ירוק, ו צ'דר בצל ירוק ביסקוויטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400°F ומייפים תבנית אפייה בנייר אפייה לניקוי קל. בקערה בינונית. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח,
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
חותכים את החמאה לכמה חתיכות ולהוסיף אותו לקמח, עם קצות האצבעות שלך, לשפשף את החמאה לתוך הקמח עד שיש לך חתיכות קטנות מאוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מוסיפים את הגבינה ואת בצל ירוק, ומערבבים להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים את החלב ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
קמח משטח העבודה שלך בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
הסר את הבצק מהקערה, לשים אותו על פני השטח המשוריין שלך, וללטף אותו לריבוע מחוספס על 9 סנטימטרים. מקפלים את הבצק בשלישים, כמו מכתב, לטפוח אותו שוב עד שהוא על סנטימטר עבה, להפוך אותו 90°, לקפל בשלישים שוב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
אבק משטח העבודה שלך עם קמח שוב, במידת הצורך, לגלגל את הבצק לעובי של 1/2 עד 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים או כלי דומה אחר, לחתוך עיגולים מהבצק ולמקם אותם על תבנית האפייה מוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
לגלגל מחדש את השאריות. אתה תקבל עלייה טובה יותר מתוך אצווה הבאה של ביסקוויטים אם אתה שומר את הבצק מכוון באותו אופן במקום לגלגל אותו או לנפץ אותו יחד. הקיפול בשלבים הקודמים יצר שכבות אופקיות הגורמות לביסקוויטים לעלות, בדיוק כמו השכבות בקרום בצק או בצק עלים. לכן, כאשר אתה משלב את השאריות, לשמור על השכבות האופקיות אופקית ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
חותכים יותר ביסקוויט מבצק הביסקוויטים rerolled. אם אתה לא רוצה בסופו של דבר עם אפילו יותר שאריות, לשקול חיתוך אצווה השנייה לריבועים במקום סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
11
במקום לגלגל את השאריות בפעם השלישית, אתה יכול לעשות כמה ביסקוויטים בעבודת יד ממה שנשאר אחרי המנה השנייה נחתכת הם לא יהיו יפים, אבל הם בסדר כמו דגימות לטבח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
12
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חלב או חמאה מומסת, אם תרצה, ואופים ב 204° עד השחמה קלה, על 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה